Fredag

Igår, fredag, så var jag först i Skanstull och hämtade ut ett paket, sedan på föreläsning bakom Naturhistoriska Riksmuseet (på pedagogiska institutionen – väldigt off) och efter det så träffade jag upp Martin i Slussen. Vi begav oss lite spontant till Hötorget för att titta på Carolina Gynnings utställning på PUB. Jag tycker om hennes konst för att den är så färgstark! Det mesta var rätt dyrt men vi var ju ändå bara där för att titta ;).

Vi vandrade lite på Drottninggatan – kikade in på Designtorget och BoConcept-  och jag shoppade lite på Make Up Store – ny ögonbrynsfärg. Målar jag inte i dom så är ju hela jag beige och likgiltig :P. Vi hade bokat bord på en libanesisk restaurant -Sahara- men vi ändrade oss och gick till stammisstället Faros på Söder istället. Det är en väldigt mysig och prisvärd Grekisk restaurant som vi verkligen kan rekomendera! Nästa gång vi ska ut och äta har vi dock bestämt att vi ska gå till Bröderna Ohlsson – en restaurant där allt innehåller vitlök :). Mmm!

Vi avslutade kvällen hemma under en filt i soffan med glass och en rolig film. En härlig dag :).

 

Vi delade på en Meze-förrätt med kalla röror och såser, grillad Halloumi, fetaost, oliver och grönsaker. Hur gott som helst! Till varmrätt åt jag grillad majskyckling filét med friterad/stekt potatis och tzatsiki. Skippade efterrätten men vanligtvis så tar jag tiramisú ;).

 

Det var så himla kallt när vi skulle hem så jag fick låna Martins mössa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>